Boeken en verhalen

 In het land van de Inca’s

Josina van Amsterdam

 Adembenemende rondreis door Peru, Chili en Bolivia

Het legendarische verleden en het opwindende heden van het land van de Inca’s vormen het thema van dit boek. Het voert je mee naar de magnifieke natuur en fascinerende cultuur van Peru, Bolivia en Chili. Mysterieuze Nazcalijnen, Inca-tempels en als hoogtepunt de Machu Picchu. Surrealistische landschappen, kleurige markten met indianen in oorspronkelijke kleding, meren vol flamingo’s en een spannende tocht naar besneeuwde bergen. Een persoonlijk verslag met achtergronden over een avontuurlijke reis door het land van de Inca’s. Adembenemend!

ISBN 978-90-484-2552-5

Josina van Amsterdam (Den Haag, 1942) is beeldend kunstenares. Samen met haar man bezocht ze vele landen, vaak met exotische bestemmingen. Al eerder schreef ze een boek over hun bezoek aan India, met achtergronden over de kwestie Tibet. Naast haar passie voor kunst, filosofie, reizen en schrijven, hanteert zij graag de camera tijdens deze reizen en doet daar tevens inspiratie op voor haar kunstzinnige activiteiten.

Bestelinformatie:

Prijs boek € 17,95, verzendkosten € 2.--. Het boek is nu overal te bestellen. Bij mij of bij Bol.com,

Indien u het bij mij bestelt krijgt u een gesigneerd exemplaar.

Veel leesplezier!

 

 
´Elijah, he created a grid of love around the world´, gedichtenbundel met foto´s, naar aanleiding van het overlijden van mijn kleinzoon, 2010. verschenen bij Blurb.com. Te bestellen via de website van http://nl.blurb.com/
 

´A Touch of India in Tibetaanse sferen´, rondreis door Noord India met achtergronden over de kwesite Tibet, 2e druk 2009, ISBN 978/90/8891/077/7, 148 pagina´s met 17 kleurenfoto´s en diverse zwart/wit foto´s. Prijs 16,50 euro. Te bestellen bij mij.
 
  
´Het verhaal over Joh van Amsterdam en Josina van der Doef´ , levensverhaal over mijn ouders, 2006. Op verzoek gratis toe te zenden.

 
´Anna en het vosje´, uitklapboekje met tekst door Josina van Amsterdam, foto´s Noor van Well. project ´Rituelen´ zorgcentrum Peppelrode, Eindhoven, 2005
 

´De betoverde tennisbal´ verhaal voor Merel Rutjes 2005.